Teamet

Chris McCormick
Daglig leder

Chris jobber med prosjekt- og prosessledelse innen bygg- og eiendomsbransjen, med fokus på sosial innovasjon og bærekraft. Han har over 14 års internasjonal erfaring innen eiendom og 10 års erfaring fra kommunikasjon og kulturbygging. Selskaper han har jobbet med inkluderer Filago, Splint, AF Gruppen, Countryside Properties, Schal International og Mace.

Chris er opptatt av å skape prosjekter som fører til positive endringer i det norske samfunnet og er én av gründere i Tøyen Boligbyggelag.

Kontakt: chris@bevisste.no

Knut Halvor Hansen
Founder og styreleder

Knut Halvor har tretti års erfaring fra eiendom, og nesten like lang erfaring når det gjelder frivillighet. Han har hentet sin allsidige bakgrunn blant annet hos Eiendoms-Consult, Bjørndalen Eiendom, Anthon B Nilsen Eiendom og han har ledet utviklingen av VULKAN i Oslo. Nå arbeider han med eiendomsutvikling og rådgivning i BYKON.NO med spesialfelt samfunnsinnovasjon, og sosialt entreprenørskap som merverdi i utviklingsprosjekter.

Knut Halvor er aktiv deltaker i innovasjonsmiljøet SoCentral og er engasjert i diverse verv i bl. a. Pådriv, Løkka gårdeierforening, Barnas boligbyggere, Foreningen Festningskvartalene, Skiforeningen samt flere styreverv i eiendomsutviklingsprosjekter. BYKON og Knut Halvor er initiativtaker til

Kontakt: knut@bevisste.no

Styret

Salman Saeed
Administrerende 
Direktør, Bonum Utvikling AS
og Leder av nettverket
Ung i Næringseiendom

Thomas Berman
Daglig leder, SoCentral

Erling Marcussen Timm
Partner, Advokatfirmaet
Haavind

Nejra Macic
Sjeføkonom,
Prognosesenteret.

Kontakt

Telefon: +47 915 93 195

Epost: hei@bevisste.no